Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2541077706
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€

User Login & Cart

User Login & Cart Mobile

| Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€ | |

Συχνές Ερωτήσεις

Το ηλεκτρονικό κατάστημα OlinaPharmacy δέχεται την επιστροφή προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή προϊόντων ελέγξτε την Πολιτική Επιστροφών μας.
Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται την ίδια ημέρα αν παραλάβουμε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:30 και εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο φαρμακείο μας. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2 με 3 εργάσιμες μέρες για όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ίσως χρειαστούν 4 με 5 εργάσιμες μέρες για να παραλάβετε την παραγγελία σας.
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί χωρίς καμία επιβάρυνση με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημα.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα OlinaPharmacy θεωρεί τα προσωπικά δεδομένα και την παραγγελία του χρήστη απόρρητα και δεσμεύεται πως δε τα δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί ή αποκαλύπτει σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αλλά και των συναλλαγών σας διαβάστε τους Όρους Χρήσης.
0
preloader