Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα OlinaPharmacy δέχεται την επιστροφή προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή προϊόντων ελέγξτε την Πολιτική Επιστροφών μας.

Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται την ίδια ημέρα αν παραλάβουμε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:30 και εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο φαρμακείο μας. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2 με 3 εργάσιμες μέρες για όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ίσως χρειαστούν 4 με 5 εργάσιμες μέρες για να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί χωρίς καμία επιβάρυνση με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημα.

Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα OlinaPharmacy θεωρεί τα προσωπικά δεδομένα και την παραγγελία του χρήστη απόρρητα και δεσμεύεται πως δε τα δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί ή αποκαλύπτει σε τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αλλά και των συναλλαγών σας διαβάστε τους Όρους Χρήσης.
Μετάβαση στο περιεχόμενο preloader