La Roche Posay

La Roche Posay

Η La Roche-Posay είναι η μάρκα που γνωρίζει πολύ καλά το ευαίσθητο δέρμα. H ευαισθησία του δέρματος, όπως και να την βιώνει ένας άνθρωπος, σε οποιαδήποτε ηλικία, είτε προέρχεται από κάποια δερματολογική πάθηση, είτε από καθημερινούς εξωτερικούς παράγοντες, επηρεάζει συνολικά τη ζωή του ανθρώπου, ακόμα και τους γύρω του. Γνωρίζοντας τόσο καλά το ευαίσθητο δέρμα, έχουμε μία αποστολή: να αλλάζουμε τη ζωή του ευαίσθητου δέρματος και να κάνουμε τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα με αυτό.

Σε συνεργασία με γιατρούς, δερματολόγους και παιδιάτρους σε όλο το κόσμο, δημιουργούμε προϊόντα για το ευαίσθητο δέρμα, που αποτελούν εργαλεία στα χέρια των γιατρών και συνοδεύουν όλες τις γενιές, όλη την οικογένεια για όλα τα χρόνια της ζωής.
Βασικό συστατικό όλων των προϊόντων είναι το καταπραϋντικό και αντι-ερεθιστικό Iαματικό Νερό της La Roche-Posay, μια ασπίδα προστασίας που δημιούργησε η φύση για το ευαίσθητο δέρμα. Είναι πλούσιο σε σελήνιο, ένα ιχνοστοιχείο με αξιοσημείωτες αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καταπραΰνει άμεσα το δέρμα.

Τα προϊόντα της La Roche-Posay διέπονται από αυστηρές αρχές ασφάλειας και αποτελεσματικότητας:
Αυστηρά επιλεγμένα συστατικά υψηλής καθαρότητας.
Μινιμαλιστικές συνθέσεις με τον απολύτως απαραίτητο αριθμό συστατικών.
Αποτελεσματικότητα και ασφάλεια αποδεδειγμένες με κλινικές μελέτες και μελέτες παρατήρησης. Προϊόντα 100% δερματολογικά ελεγμένα για αλλεργίες, καταλληλά για το ευαίσθητο, ατοπικό, αντιδραστικό, ακόμα και αλλεργικό δέρμα.

Προβολή 1–12 από 90 αποτελέσματα